15th iunie 2024
Home » Corneliu Ștefan, mesaj pentru activul PSD la un an de la alegerile câștigate categoric

Corneliu Ștefan, mesaj pentru activul PSD la un an de la alegerile câștigate categoric

de reporterpenet
Corneliu Ștefan, mesaj pentru activul PSD la un an de la alegerile câștigate categoric

Corneliu Ștefan, mesaj pentru activul PSD la un an de la alegerile câștigate categoric

A trecut un an de la alegerile locale din 5 iunie 2016. Un an în care aleşii PSD au demonstrat că luptă pentru binele oamenilor, că sunt preocupaţi de soarta comunităţilor pe care le conduc.

Dovadă stau obiectivele economice, sociale, culturale şi de învăţământ care s-au inaugurat în tot acest răstimp pe întreg teritoriul judeţului. Nu mai punem la socoteală proiectele aflate în derulare.

Pe 5 iunie 2016, PSD Dâmboviţa a demonstrat că este o forţă. Programul de guvernare locală cu care a venit în faţa oamenilor a fost unul credibil, cu propuneri concrete pentru o viaţă mai bună, pentru civilizaţie, bunăstare, dezvoltare economică, locuri de muncă şi o societate mai dreaptă.

Acum un an, echipa PSD Dâmboviţa, în frunte cu preşedintele Adrian Ţuţuianu, bătea judeţul în lung şi în lat pentru a explica cetăţenilor care sunt atuurile social-democraţiei, care sunt obiectivele propuse, proiectele de viitor.

Acum un an, candidaţii noştri pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni au ieşit victorioşi. A fost primul semnalul de încredere pe care electoratul ni l-a acordat.

Îi felicit pe toţi aleşii locali ai Partidului Social Democrat – primari, consilieri locali şi judeţeni, pentru faptul că, în anul ce a trecut, au demonstrat că sunt într-adevăr în slujba cetăţeanului, că nu au uitat ceea ce au promis atunci!

Corneliu Ștefan, deputat PSD

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult