25th iulie 2024
Home » Deputatul Corneliu Ștefan a lansat o platformă online pentru a interacționa cu cetățenii

Deputatul Corneliu Ștefan a lansat o platformă online pentru a interacționa cu cetățenii

de reporterpenet

Corneliu Stefan cabinet

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost primul parlamentar de Dâmbovița care și-a început activitatea în teritoriu prin deschiderea oficială a celor două cabinete din Pucioasa și Fieni. De asemenea, deputatul și-a lansat platforma online www.corneliustefan.ro, acolo unde promite să fie permanent în conexiune cu cetățenii.

„Voi avea un program de audiențe foarte strict în cele două cabinete parlamentare, ne vom întâlni cu cetățenii, dar și cu primarii din zonă. Voi desfășura activitatea în tot județul, pentru că parlamentarii nu mai sunt aleși pe colegii, dar îmi desfășura activitatea cu predilecție în zona Pucioasa-Fieni”, a spus Corneliu Ștefan.

www.corneliustefan.ro

„Acolo voi scrie și toată activitatea mea parlamentară va fi la vedere. Prin intermediul acestui site voi acorda și audiențe on-line. Voi fi non stop în activitate și în legătură cu cetățenii din Dâmbovița. De asemenea, oricine poate propune pe siteul meu un proiect de dezvoltare a județului, pe care eu îl voi analiza și dacă este viabil, îl vom duce la bun sfârșit”, a mai spus deputatul.

Corneliu Ștefan este membru în Comisia de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului.

Corneliu Stefan cabinet

Alături de Corneliu Ștefan au fost prezenți la deschiderea oficială a cabinetului său, care se află în sediul PSD Pucioasa, primarul oraşului Pucioasa Constantin Ana, primarul oraşului Fieni Iulian Tatulescu, consiliera judeţeană Luciana Cristea, viceprimarii oraşelor Pucioasa şi Fieni Sprânceană Dan şi Gheorghe Romică Secăreanu şi Administratorul Public al oraşului Pucioasa Alin Niţescu.

Tot astăzi a fost deschis și Cabinetul Parlamentar în oraşul Fieni.

www.corneliustefan.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

https://www.facebook.com/Reporterpenetro-472726859520678/?fref=ts

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult