15th iunie 2024
Home » “Îndrăznesc să alăptez”, la Târgoviște!

“Îndrăznesc să alăptez”, la Târgoviște!

de reporterpenet

alaptare-bebe-660x375

Astăzi, în Săptămâna Mondială a Alăptării, are loc proiecția națională a documentarului “Îndrăznesc să alăptez” în 20 de orașe din țară, printre care se află și Târgoviștea. Evenimentul are loc, începând cu ora 18, KF Art, de pe Centrul Vechi.

Documentarul este realizat de Irina Thiery de la Lion Mentor Association și își propune să încurajeze tinerele mame să apeleze la consilieri în lactație atunci când întâmpină dificultăți și să nu recurgă la alimentația artificială fără indicație medicală clară. Totodată, filmul îndeamnă mămicile să-și hrănească bebelușii exclusiv la sân în primele șase luni de viață.

În România, doar 12% dintre bebeluși beneficiază de alimentație exclusivă cu lapte matern în prima jumătate de an de viață, se arată într-un comunicat al asociației.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult