30th iunie 2022
Home » Primarul din Pietrari e trimis la înghețată și la mici de către Țuțuianu

Primarul din Pietrari e trimis la înghețată și la mici de către Țuțuianu

de reporterpenet

cornel coman

Primarul din Pietrari, Cornel Coman, este atacat de Adrian Țuțuianu după ce a făcut nouă gafă în relația cu școala. Este știut că primăria Pietrai realizat o școală din fonduri europene, la care nu a fost în stare să cumpere o centrală termică, iar acum, Coman se vaită că nu are cu ce să cumpere trei frigidere în care să fie păstrate laptele și cornul.

„N-am întâlnit atâta nesimțire”

„Vom face tot ceea ce depinde de noi ca, în 2016, Cornel Coman să se întoarcă la înghețată și mici”, a spus într-o conferință de presă, președintele CJ Adrian Țuțuianu.

„Am alocat foarte mulți bani la Pietrari. Am introdus școala pe ordonanța 28, s-a finalizat, dar nu are instalații și o serie de dotări. De când sunt în administrația publică județeană, n-am întâlnit atâta nesimțire în raporturile cu ce înseamnă școala. Îi atrag atenția domnului primar Coman că riscă enorm în plan personal continuând să-și bată joc de școală. Am crezut că, fiind inginer, va înțelege nevoile școlii. În programul lapte și corn, legea obligă unitățile administrativ-teritoriale să asigure spațiile de depozitare corespunzătoare, în special aparate frigorifice. Anul acesta, comuna Pietrari a primit din TVA și impozitul pe venit pe formula prevăzută de art. 8 din legea bugetului de stat 1 milion 200 de mii de lei. Deci, a primit bani serioși cum n-a avut niciodată comuna Pietrari. Ce-mi comunică domnul primar? Că nu poate sprijini financiar unitățile de învățământ de pe raza comunei cu achiziționarea de aparate frigorifice. Un frigider costă circa 1300 de lei. Este inacceptabil să nu vrei să iei trei frigidere și să-ți bați joc și de copii. De când sunt în administrația publică nu am întâlnit așa ceva. Toată lumea a înțeles, toată lumea s-a dotat, avem doar o singură reclamație în ultima lună referitoare la lapte și corn. În rest, toată lumea a intrat în normalitate”, a arătat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.

tutuianu

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult