25th iulie 2024
Home » Sergent în Armata Română, bătut până la moarte de un om al străzii

Sergent în Armata Română, bătut până la moarte de un om al străzii

de reporterpenet
Sergent în Armata Română, bătut până la moarte de un om al străzii

Sergent în Armata Română, bătut până la moarte de un om al străzii

Un fost militar, sergent în Armata Română, în vârstă de 42 de ani, a murit în chinuri după ce a fost bătut crunt în Găești, de un al străzii. Sergentul a stat mai multe zile în spital, dar a pierdut lupta cu viața. La mijloc ar fi vorba de o datorie mai veche.

Totul s-a întâmplat în comuna Mătăsaru din Dâmbovița. Marin Gheorghe, picat în patima alcoolului, nu a mai trecut pe la locuinţa sa din satul Zăvoiu, de mai bine de o lună de zile, spun vecinii. Acesta a rămas singur după ce a fost părăsit de soţie, iar mama sa a murit. Localnicii spun că avea probleme cu băutura şi de aceea tatăl său a preferat să plece la o soră, pentru a fi în siguranţă. Se pare că bărbatul se temea de fiul său, în momentele în care alcoolul îi lua minţile.

Suspectul, un individ de 39 de ani, a fugit din localitate imediat după comiterea faptei, dar a fost găsit de oamenii legii în București. A fost reţinut şi dus la audieri, în faţa procurorilor. Acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Trupul neînsufleţit al lui Marin a fost dus în satul Zăvoiu şi lăsat la Biserică. Acasă nu îl mai aştepta nimeni, iar locuinţa pare a fi una părăsită.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult