30th iunie 2022
Home » VIDEO Moment bulversant la Românii au talent. Lorelai, fetița fără mâini, a cântat la pian și a primit Golden Buzz

VIDEO Moment bulversant la Românii au talent. Lorelai, fetița fără mâini, a cântat la pian și a primit Golden Buzz

de reporterpenet

Lorelai Mosnegutu Romanii au Talent, sezonul 7

Târgovișteanca Lorelai, fetița fără mâini, a emoționat-o până la lacrimi pe Mihaela Rădulescu, jurata de la „Românii au talent”. Vedeta a apasat Golden Buzz.

Momentul a fost cel mai emoţionant al sezonului 7 de la Românii au talent. Florin Călinescu nu mai avea cuvintele la el, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a schimbat soarta unui concurent în concurs.

Pentru preselecţii „Românii au talent„, Lorelai a ales să interpreteze piesă „A million stars” a Luminiţei Anghel. Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar şi vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată şi încurajată de la început până la final.


Romanii au talent 2017: Lorelai Mosnegutu – Interpreteaza piesa A million stars pe romaniiautalent.protv.ro

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a spus Mihaela Rădulescu imediat după acest moment.

Lorelai Mosnegutu Romanii au Talent, sezonul 7

„Nouă ne-ai dat o lecţie. Priviţi ce om fericit este”, a mărturisit Pavel Bartoş.

„Eu nu contenesc să mai primesc lecţii de viaţă în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu.

Lorelai Mosnegutu Romanii au Talent, sezonul 7

Povestea micuţei Lorelai, fata care vorbeşte cu îngerii

În urmă cu 13 ani, Veronica Pârvulescu, asistent maternal, a văzut la televizor că o fetiţă fără mâini fusese părăsită la Maternitatea din Târgovişte. A mers să-i facă o vizită şi a fost dragoste la prima vedere. Femeia a decis să o înfieze pe micuţă şi povesteşte că Alberta nu a vorbit timp de trei ani şi nu a mers până la patru ani.

Acum, Lorelai are 13 ani şi reuşeşte să schimbe mentalităţi. Fetiţa se află la a patra carte scrisă cu degetele de la picioare. În lucrare, micuţa vorbeşte despre personalităţi ale vieţii culturale care încă mai trăiesc sau care au trecut în nefiinţă şi pe care a avut ocazia să le cunoască.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult