15th iunie 2024
Home » 100 de copii din Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară în România

100 de copii din Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară în România

de reporterpenet

Aproximativ 100 de elevi din Raionul Ialoveni, din Moldova, vor merge gratuit într-o o tabără de vară din județul Dâmbovița, în această vară. Proiectul este rezultatul unui acord de înfrățire semnat la 15 mai 2015 între Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional Ialoveni.

Copiii vor petrece o săptămână la tabăra de copii Căprioara din comuna Moroieni, unde se vor bucura de o varietate de activități recreative și educative.

Cheltuielile de cazare și masă vor fi acoperite integral de Consiliul Județean Dâmbovița. Consiliul Raional Ialoveni va aloca fonduri pentru transportul copiilor.

„Suntem foarte bucuroși că le vom oferi copiilor din Ialoveni această oportunitate unică de a petrece o vară memorabilă în România”, a declarat vicepreședintele raionului Ialoveni, Eugen Secrieru, pentru voceabasarabiei.ro

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult