26th octombrie 2021
Home » 100 de elevi din raionul Ialoveni, în tabără de odihnă în județul Dâmbovița

100 de elevi din raionul Ialoveni, în tabără de odihnă în județul Dâmbovița

de reporterpenet

100 de elevi din raionul Ialoveni al R. Moldova vor merge în această vară la tabăra de odihnă Căprioara, din comuna Moroieni, județul Dâmbovița, România.

Tabăra a fost organizată grație acordului de înfrățire semnat de Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional Ialoveni, la data de 15 mai 2015.

Autoritatea raională a transmis informația școlilor din fiecare localitate, iar acestea vor selecta, în baza unui regulament cu unele criterii definite, elevii care vor fi înaintați pentru a beneficia de această vacanță.

„Anul acesta, o delegație a fost la noi și am decis să implementăm proiectul. Copiii noștri vor merge în Dâmbovița și se vor odihni 7 zile. Vor fi două tururi consecutive, în luna august. Noi suportăm doar cheltuieli de transport, în jur de 75 de mii de lei. Un autobuz va merge și va duce primul tur de elevi, iar când va merge să îi aducă acasă, va duce celălalt tur. Restul cheltuielilor legate de cazare, mâncare – sunt suportate de partea română”, a explicat Galina Tonu pentru infoprut.ro.

Lista finală a elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional Ialoveni, în baza propunerilor venite din partea școlilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult