30th iunie 2022
Home » 120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

de reporterpenet
120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

Elevii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” în ultimul stagiu de pregătire la Ochiuri înainte de absolvirea şcolii.

În perioada 02 – 12 mai 122 de elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” au efectuat ultimul stagiu de pregătire, înainte de absolvirea şcolii, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

Stagiul de pregătire s-a bazat pe perfecţionarea tehnicilor de intervenţie profesională şi a celor în domeniul asigurării şi restabilirii ordinii publice.

Printre altele, aceştia au parcurs pistele de pregătire, albastră şi galbenă, de diverse tipuri de dificultate şi au desfăşurat multiple exerciţii de asigurare şi restabilire a ordinii publice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri120 de viitori militari, pregătiți la Centrul de la Ochiuri

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult