30th iunie 2022
Home » 125 poliţişti din Dâmboviţa, avansaţi în grad, de Ziua Poliţiei

125 poliţişti din Dâmboviţa, avansaţi în grad, de Ziua Poliţiei

de reporterpenet

Zepisi

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a sărbătorit într-un cadru festiv împlinirea a 192 de ani de la înfiinţarea instituţiei Poliţiei Române, zi ce coincide cu sărbătoarea Bunei Vestiri.

Într-o atmosferă de sărbătoare, alături de invitaţi şi reprezentanţii mass-media, au fost avansaţi în grad înainte de împlinirea termenului de acordare a gradului profesional următor, patru ofiţeri de poliţie şi şase agenţi de poliţie.

De asemenea, au fost avansaţi în gradul profesional următor 25 de ofiţeri de poliţie şi 85 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

Cu această ocazie, comanda Inspectoratului a oferit diplome atât invitaţilor, precum şi poliţiştilor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată în slujba cetăţeanului, apărarea drepturilor acestuia şi rezultatele obţinute.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult