13th mai 2021
Home » 18 tineri dâmboviţeni, admiși în instituțiile de învățământ care pregătesc jandarmi

18 tineri dâmboviţeni, admiși în instituțiile de învățământ care pregătesc jandarmi

de reporterpenet

Jandarmi

După o lungă perioadă de pregătire și emoții, 18 tineri din Dâmboviţa au fost admiși în instituțiile de învățământ în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române.

Dintre aceștia, 2 vor urma cursurile Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București – Arma Jandarmi, iar 16 ale Școlii Militare de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Aceștia au avut de trecut probe eliminatorii (examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice: limba română, o limbă străină și istorie pentru viitorii ofițeri, limba română și o limbă străină, la alegere pentru subofițeri.

Atât cei care nu au fost admiși până acum, cât și cei care sunt interesați de o carieră în Jandarmeria Română se vor putea înscrie din luna octombrie la sesiunea de admitere organizată în luna ianuarie 2019 la școlile militare de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult