15th aprilie 2021
Home » A apărut primul canal online legal de filme româneşti

A apărut primul canal online legal de filme româneşti

de reporterpenet

A apărut primul canal online legal de filme
româneşti

Pe site-ul www.cinepub.ro pot fi văzute deja un număr considerabil de filme româneşti, mai noi sau mai vechi, dar mai ales noi, din anii de glorie ai NCR-ului (Noul Cinema Românesc). În fiecare joi seară are loc „premiera“ câte unui nou film care intră în vizionare pe acest canal online.

Cea mai spectaculoasă a fost cea recentă a „Moromeţilor“ lui Stere Gulea, un clasic al anilor ’80, urmată, joia aceasta, de „Vulpe vânător“ al aceluiaşi autor.

O (scurtă) istorie alternativă

Proiectul constă într-o serie de eseuri web video care readuc lunar în atenţia publicului unele dintre momentele importante ale cinematografulului românesc, în contextul premierelor săptămânale de lung metraj ale site-ului www.cinepub.ro al cărui slogan asumat este film_romanesc.rar. Premiera lunară va putea fi văzută exclusiv pe scena9.ro în prima săptămână de la lansare, ulterior disponibilă şi pe cinepub.ro şi pe site-urile partenere.

Citiți mai multe pe adevarul.ro 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult