17th octombrie 2021
Home » A doua sesiune de admitere la Universitatea Valahia din Târgoviște. Câte locuri sunt pregătite

A doua sesiune de admitere la Universitatea Valahia din Târgoviște. Câte locuri sunt pregătite

de reporterpenet

Universitatea „Valahia” din Târgovişte a început, la 6 septembrie, organizarea celei de-a doua sesiuni de admitere.

Pentru programele de licenţă, master, doctorat şi conversie profesională procesul de înscriere este online la adresa https://admitere.valahia.ro/, iar pentru programele de formare psihopedagogică, înscrierile se desfăşoară la sediul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din str. Lt. Stancu Ion, nr. 35, corp H, parter.

Universitatea „Valahia” din Târgovişte pune la dispoziţia candidaţilor interesaţi să studieze la una dintre cele 10 facultăţi un număr de 321 de locuri bugetate la licenţă şi 410 locuri bugetate la master. Pentru studiile universitare de doctorat, candidaţii au la dispoziţie 10 locuri bugetate. La acestea se adaugă şi locurile cu taxă pentru cele trei niveluri de studii universitare ( licenţă, master, doctorat).

Informații complete despre calendarul admiterii, locurile disponibile și despre procesul de înscriere, precum și tutorialul privind modul de completare al înscrierii online pe platformă pot fi găsite pe site-ul Universității „Valahia” din Tâgovişte, în secțiunea dedicată admiterii https://admitere.valahia.ro/ sau pe site-urile şi la secretariatele facultăţilor https://www.valahia.ro/ro/facultati .

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult