30th iunie 2022
Home » A scăpat ca prin urechile acului de accident. Tamponare la un metru de trecerea de pietoni VIDEO

A scăpat ca prin urechile acului de accident. Tamponare la un metru de trecerea de pietoni VIDEO

de reporterpenet

Neatentia unui șofer putea duce la o adevărată tragedie, în Dâmbovița. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un șofer neatent lovește, din spate, o masină care tocmai oprise să acorde prioritate pietonilor.

Doar norocul a făcut ca niciunul dintre pietoni sa nu se afle în calea masinilor.  Evenimentul  a avut loc chiar în faţa sediului Poliţiei Găeşti, pe strada principală. Şoferul neatent a primit o amendă de 580 de lei.
„Pe raza orasului Găeşti, un conducător auto în vârstă de 29 de ani nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţă şi ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, nu au fost persoane ranite.
Şoferul a fost sanctionat contravenţional, cu amendă în valoare de 580 de lei, conform prevederilor O.U.G 195/2002”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sursa video: cronica-gaestiului.ro 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult