5th martie 2021
Home » „A venit cu o răceală și ni l-au omorât”. Acuzații grave la Spitalul Județean

„A venit cu o răceală și ni l-au omorât”. Acuzații grave la Spitalul Județean

de reporterpenet

Barbat decedat

Rudele unui tânăr în vârstă de 27 de ani îi acuză pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște de neglijență, după ce acesta a murit în urma unei răceli. Tânărul a fost declarat mort seara trecută, după ce, joi, s-a prezentat la spital în stare stabilă.

„Am venit cu nepotul meu la spital cu o simplă răceală și acum e mort. Era bine când l-am adus la spital. L-au ținut la Terapie Intensivă. Băiatul a venit pe picioarele lui. Au spus că e răcit. Au scos un borcan de puroi din el”, ne-a spus unchiul tânărului, Ion Tudorache.

404192_115299151933278_1620044367_nBarbat decedat

În tot acest timp, spun rudele celui decedat, medicii i-au asigurat că starea tânărului este stabilă. Însă, atunci când ele au cerut să îl mute la un spital din Bucureşti, aceştia au refuzat, comunicandu-le că nu sunt locuri.

„De joi a venit la spital. Acuza dureri în piept, dar era pe pcioarele lui. A fost internat joi la Dealu Mare, dar l-au transferat la Spitalul Județean, direct la Terapie Intensivă, la camera de resuscitare. Am încercat tot timpul să îl trimit la București, dar mi-au spus medicii că nu sunt locuri acolo”, a mai spus acesta.

Mai mult, spune soţia tânărului, medicii au asigurat-o că bărbatul răspunde la medicaţie.

Sequence 01.Still012

„Când am venit aici au spus că e stabil, acum mi-au spus că a murit, că nu au mai avut ce să îi facă. Nu au vrut să mi-l trimită la București. Pe 30 aprilie era ziua lui. Coșoreanu, Aldea, toți și-au bătut joc de el și nu au vrut să îl trimită la București”, ne-a spus Oprea Andreea.

Medicul de gardă de la seccția de Terapie intensivă nu a vrut să stea de vorba cu jurnaliştii. Urmează că trupul bărbatului să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilierea cauzei decesului.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult