26th octombrie 2021
Home » Abatorul Periş a ajuns din pragul falimentului la afaceri de 70 de milioane de euro în cinci ani

Abatorul Periş a ajuns din pragul falimentului la afaceri de 70 de milioane de euro în cinci ani

de reporterpenet

Bogdan Grama, directorul general al companiei Abatorul Periş din ju­deţul Dâmboviţa, cumpărată în 2015 de holdingul Agricover, grup controlat de omul de afaceri Jabbar Kanani, de la Romsuintest Periş, companie aflată în pro­ce­dură de faliment, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2020, după ce şi-a extins puternic canalele de vânzare.

„Anul 2020 a creat un con­text ne­obiş­nuit pentru orice business, pentru sim­plul fapt că nimeni nu a pre­văzut vreo­dată o pandemie. Datorită impli­ca­ţiilor s-a intrat într-un scenariu de cri­ză, cu multe necunoscute, însă am ştiut să reacţionăm şi să ne mobilizăm ex­trem de rapid. (…) Pentru 2020 esti­măm o cifră de afaceri de aproximativ 70 de milioane de euro, un rezultat bun, care ne facem să fim încrezători în potenţialul de creştere al businessului“, a spus pentru ZF Bogdan Grama.

În prezent, compania are partene­ria­te cu peste 45 de ferme de porci din România şi operează un lanţ propriu de 29 de magazine Periş Cash & Carry. De asemenea, din no­iem­brie 2020 semipreparate din carne de porc sunt listate pe platforma de livrare Bringo.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult