13th aprilie 2021
Home » Absolvent al Universității Valahia, candidat la Primăria Chișinău

Absolvent al Universității Valahia, candidat la Primăria Chișinău

de reporterpenet

Imagini pentru Valeriu Munteanu
Valeriu Munteanu are 38 de ani şi este născut în satul Floreni, raionul Anenii Noi. Este absolventul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, România, Facultatea Ştiinţe Juridice, unde a obţinut licenţa în drept în 2003. Ulterior a urmat cursuri de masterat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea „Sociologie şi Asistenţă socială”.

În cadrul alegerilor locale generale din 3 iunie 2007, a fost ales primar în satul Floreni din raionul Anenii Noi. La 7 februarie 2008 devine membru al Partidului Liberal. La Congresul al III-lea al PL din 26 septembrie 2010 este ales în calitate de vicepreşedinte al partidului, funcţie pe care o deţine până în 2018.

După alegerile parlamentare anticipate din iulie 2009, Valeriu Munteanu devine deputat, mandat pe care îl deţine până în 2015. La 30 iulie 2015 este numit ministru al mediului, iar la 29 mai 2017 depune cerere de demisie din această funcţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult