16th aprilie 2021
Home » Accident de muncă mortal la Cromsteel. Un muncitor de 46 de ani n-a avut nicio șansă

Accident de muncă mortal la Cromsteel. Un muncitor de 46 de ani n-a avut nicio șansă

de reporterpenet

symNivopage1_4

Accident de muncă la o fabrică din Târgoviște care se ocupă cu cromarea barelor de oțel. Un muncitor, în vârstă de 46 de ani, a murit în chinuri groaznice după ce a fost lovit de mai multe țevi desprinse de pe un suport metalic. Bărbatul a suferit traumatisme revere și a murit pe patul de spital.

Incidentul s-a petrecut ieri seara. La o oră de la prezentarea la Camera de Urgență a Spitalul Județean din Târgoviște, bărbatul a murit.

„Bărbatul a murit noaptea trecută, la Spital. S-au încercat toate manvrele de resuscitare, dar, în zadar”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt Spitalul Județean din Târgoviște.

Se pare că muncitorul a făcut o manevră greșită cu o macara. „Muncitorul a efectuat o manevră greșită cu o macara în timp ce ridica un balot de țevi”, a spus Marius Lixandru, director ITM Dâmbovița.

Cazul este acum cercetat de un procuror de la Prchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult