29th noiembrie 2021
Home » Accident director LDP: „VIORELE, Ne-am bucura să te știm în siguranță, adică la racoare”

Accident director LDP: „VIORELE, Ne-am bucura să te știm în siguranță, adică la racoare”

de reporterpenet

FOTO Director economic al SC LDP Dâmboviţa, scăpat ca prin minune după ce a fost lovit de o drezină a CFR

Directorul economic al SC LDP Dâmboviţa, care a scăpat cu viață în urma unui teribil accident feroviar, pare să nu fie compătimit de cunoscuți. Chiar dacă a fost la un pas de moarte Viorel Tache a primit un mesaj dur din partea unui cititor „Adevărul”, care crede că folosește mașina firmei în scop personal.

Directorul economic al SC LDP Dâmboviţa, Viorel Tache, a fost lovit în plin de o drezină a CFR, luni, la trecerea la nivel cu cale ferată de la Nisipuri, acolo unde a avut loc cel mai grav accident feroviar înregistrat vreodată în România – un autocar plin cu nuntași a fost lovit de un tren.

„Ce păcat că nu te-a agățat trenu, Viorele! Norocul nu vine de două ori. Plătește mașina țării căci altfel să supară foc Daciana lu’ Ponta! Da și carburantul bătute-ar soarta. Cum își permite o firmă în faliment să plătească unui tembel mașină de serviciu în folos personal și pentru deplasarea de la domiciliu la locul de frecat menta? Viorele, având norocul chiorului ar trebui să-ți iei calabalacul și să cânți în altă parte, impreună cu gașca ta de penali pentru că firma pe care ai supt-o până acum este datorită vouă la faliment. Ne-am bucura să te știm în siguranță, adică la racoare”, i-a transmis Diana Peter, printr-un coment postat pe Adevărul.

Viorel Tache a ignorat Crucea Sf. Andrei, a depăşit o maşină saţionată şi a fost lovit în plin.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată unde, în urmă cu câţiva ani, a avut loc tragicul accident cu nuntaşi, din Valea Lungă. Un autocar a fost lovit de un tren personal pe ruta Târgovişte-Ploieşti, în dreptul trecerii de cale ferată din comuna Gura Ocniţei.

Trecerea era fără barieră, dar semnalizată. Bilanţul accidentului este tragic: 11 persoane decedate, 25 rănite, din care 12 sunt în stare gravă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult