25th iulie 2024
Home » Alegeri locale 2024. Se cere anularea votului, într-un oraș din Dâmbovița. Candidat PSD: „Fraudarea procesului electoral este evidentă”

Alegeri locale 2024. Se cere anularea votului, într-un oraș din Dâmbovița. Candidat PSD: „Fraudarea procesului electoral este evidentă”

de reporterpenet

Alegeri locale 2024. Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Găești, din județul Dâmbovița, Alexandru Iorga, cere anularea rezultatului votului de la alegerilor locale de duminică, 9 iunie 2024, pe motiv de fraudă.

Alexandru Iorga (PSD) a anunțat că a cerut anularea votului, pentru o diferență de 147 de voturi în minus față de actualul edil, Gheorghe Grigore (PNL).

„Găeștenii și-au dorit schimbarea! O doveşte numărul foarte mare de voturi pe care PSD l-a înregistrat la Găeşti. Acesta este motivul pentru care m-am văzut nevoit, astăzi, să merg mai departe şi am cerut anularea alegerilor pentru funcția de primar, având în vedere mai multe nereguli, dar mai ales LIPSA A ZECI de buletine de vot din urne. Fraudarea procesului electoral este evidentă. De aceea anularea alegerilor pentru funcția de primar este singura soluție pentru apărarea votului democratic al tuturor găeştenilor care şi-au exercitat acest drept pe 9 iunie. Sunt determinat să lupt pentru că găeştenii merită să cunoască adevărul. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru cuvintele frumoase, pentru sutele de mesaje la care, cu scuzele de rigoare, încă nu am reuşit să răspund”, a scrie Iorga, pe pagina sa de Facebook.

De cealaltă parte, Gheorghe Grigore și-a anunțat victoria pe Facebook, acuzând, la rândul său, o „campanie mizerabilă”.

„Am demonstrat că suntem o familie și am învins”, a spus Grigore, pe pagina sa de Facebook.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult