27th mai 2022
Home » Alertă, în Târgoviște. Un leu a fost zărit pe strădă, lângă o benzinărie. Populația, alertată prin RoAlert VIDEO

Alertă, în Târgoviște. Un leu a fost zărit pe strădă, lângă o benzinărie. Populația, alertată prin RoAlert VIDEO

de reporterpenet

Populația din Târgoviște a fost aleratată prin Ro-Alert de prezența unui leu în cartierul Priseaca, în preajma unei benzinării. Autoritățile sunt în zonă și încearcă să dea de urma animalului sălbatic.

A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (leu.), în Municipiul Târgoviște, cartier Priseaca, zona stația Peco Helene. Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta”, se arată într-un mesaj de tip Ro-Alart al ISU Dâmbovița.

Prezența animalului sălbatic a fost semnalată prin 112 de un localnic. Imediat s-au deplasat la fața locului echipe formate din jandarmi, pompieri și medici ai DSVSA pentru a vedea dacă se confirmă cele semnalate.

În cazul în care animalul va fi găsit, el va fi tranchilizat și dus într-un adăpost autorizat. De asemenea, proprietarul animalului ar putea fi amendat pentru că a nu a luat toate măsurile necesare pentru a împiedica acest incident.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult