25th iulie 2024
Home » Angajat la o benzinărie din Târgoviște, sechestrat şi ameninţat pentru a-i arăta imaginile de pe camere unui soţ gelos

Angajat la o benzinărie din Târgoviște, sechestrat şi ameninţat pentru a-i arăta imaginile de pe camere unui soţ gelos

de reporterpenet

Un angajat al unei benzinării din Târgovişte nu a fost lăsat să iasă dintr-un birou, a fost ameninţat şi agresat pentru a-i arăta înregistrările camerelor video unui bărbat care dorea să obţină imagini în care era surprinsă soţia sa, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au descins, joi, la domiciliile a doi bărbaţi, de 46 şi 17 ani, din Târgovişte. Activităţile au fost desfăşurate pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit că cei doi, la data de 30 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de alimentare cu carburant din Târgovişte, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi l-ar fi agresat fizic pentru a obţine o înregistrare compromiţătoare cu soţia bărbatului de 46 de ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei doi bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult