25th iulie 2024
Home » Aninoasa va avea un centru comunitar integrat, realizat prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării

Aninoasa va avea un centru comunitar integrat, realizat prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării

de reporterpenet

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat, marţi, şapte noi contracte de finanţare, în valoare totală nerambursabilă de 11.048.288,75 de lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Dintre acestea, cinci proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale şi educaţionale, iar alte două proiecte au ca obiectiv consolidarea poziţiei pe piaţă a unor firme, a precizat un comunicat de presă al MDLPA.

Astfel, municipiul Sibiu, pentru construirea unei case de tip familial şi a unui centru de zi pentru recuperare, va beneficia de 4.696.904,28 lei, potrivit Agerpres.

Municipiul Turda, pentru construirea infrastructurii educaţionale suport pentru formare profesională (laborator şcoală profesională), va beneficia de 884.666,59 lei, iar municipiul Sebeş, pentru amenajarea unui centru comunitar multifuncţional, va beneficia de 3.259.529 lei.

Comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, va beneficia de 484.522,88 lei pentru un centru comunitar integrat, iar comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, va beneficia de 468.087,34 lei pentru un centru comunitar integrat.

Alte două proiecte au ca obiectiv consolidarea poziţiei pe piaţă a unor firme, prin dezvoltarea activităţii şi achiziţia de echipamente moderne.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult