16th aprilie 2021
Home » Antrenorul Chindiei are coronavirus. Emil Săndoi: “Am ieşit pozitiv la două teste”

Antrenorul Chindiei are coronavirus. Emil Săndoi: “Am ieşit pozitiv la două teste”

de reporterpenet

VIDEO | Reacţia lui Emil Săndoi după Chindia - Hermannstadt 0-1: "Nu mai  avem timp la dispoziţie!"
Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2. Tehnicianul a declarat, la Digi Sport, că a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar a avut doar simptome uşoare. Alături de el, au fost testate pozitiv şi alte persoane din staf şi din echipă.

“Am ieşit pozitiv la două teste. Acum vreo două zile am simţit o stare febrilă, un pic mai obosit, dar în rest a fost o chestie pasageră. Sunt în izolare acum. Am stat două zile şi o noapte internat. Şi eu şi jucătorii şi ceilalţi colaboratori ai mei. Nimic grav nimeni”, a spus Săndoi.

El a precizat că, la fel ca la testarea din 19 august, când au fost găsite infectate două persoane, şi de această dată rezultatele pozitive au venit după ce jucătorii au avut liber.

La Telekom Sport, preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Gheorgu, a declarat că la club sunt nouă persoane infectate: patru din staf şi cinci jucători. “Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile şi acea retestare ne-a ieşit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalţi în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieşit şi ceilalţi pozitivi”, a spus Ghergu, potrivit telekomsport.ro.

Sâmbătă, Chindia a anunţat că meciul cu Dinamo, din Liga I, se va desfăşura conform programării iniţiale, şi anume luni, de la ora 21.00. Tot sâmbătă, clubul din Târgovişte a achiziţionat trei jucători: Marco Dulca, Tiberiu Căpuşă şi Paul Iacob.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult