26th octombrie 2021
Home » Arest la domiciliu pentru primarul din Cojasca și pentru alți funcționari anchetați

Arest la domiciliu pentru primarul din Cojasca și pentru alți funcționari anchetați

de reporterpenet

Primarul comunei dâmboviţene Cojasca, Gheorghe Victor, a primit măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Aceeași măsură a fost dispusă de instanță şi în cazul a patru funcţionari publici din cei șase anchetați, în dosarul privind eliberarea în fals de vize de reşedinţă, conform unor surse judiciare.

Instanţa a dispus inițial măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cele șapte persoane.

Alţi doi funcţionari publici, un angajat al Primăriei Cojasca şi un angajat al Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Populaţiei Cojasca, au recunoscut faptele şi au primit control judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul vizează săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată (art 297 CP), fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată ( art 320 CP), fals informatic în formă continuată( art 325 CP ) și fals intelectual în formă continuată( art 321 CP) pentru cei 6 funcționari publici și iar primarul este acuzat de instigare și complicitate la infracțiunile de mai sus.

Marți, la sediul Primăriei Cojasca, dar și la domiciliul edilului au avut loc percheziții.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult