25th iulie 2024
Home » Asociaţia Studenţilor din Târgovişte vă invită să donaţi sânge

Asociaţia Studenţilor din Târgovişte vă invită să donaţi sânge

de reporterpenet

donare sange studenti

Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi Asociaţia Studenţilor din Târgovişte vă invită miercuri, 27 august 2014, la centrul de transfuzii din Târgovişte, pentru a dona sânge.

“Întotdeauna ți-ai dorit să fii un erou aşa cum ai văzut în filme, dar cu timpul ți-ai dat seama ca nu e chiar aşa de ușor. Ce ai spune dacă ai afla că poți să salvezi trei vieți în doar trei minute, adică să fii un erou adevărat. Cum faci asta? DONEZI SÂNGE! Ai doar de câștigat dacă devii donator: îți reduci cu 30% riscul apariției bolilor cardiovasculare, vei trăi mai mult, vei primi un set de analize gratuit, vei primi liber de la serviciu în ziua donării, vei primi chiar și bonuri valorice, dar răsplata cea mare este sufletească. La fiecare trei secunde cineva are nevoie de sânge, dar acesta nu este suficient, deoarece doar 2% dintre români donează sânge”, este mesajul postat pe facebook-ul A.S.T.

Asociaţia Studenţilor din Târgovişte propune să fim cu toţii responsabili şi generoşi, donând sânge şi astfel salvând vieţi.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult