25th septembrie 2021
Home » Asta da golăneală! Sebastian Vlădescu a plătit o parte din cauţiune cu LINGOURI de aur

Asta da golăneală! Sebastian Vlădescu a plătit o parte din cauţiune cu LINGOURI de aur

de reporterpenet

Imagini pentru sebastian vladescu lingouri de aur
DNA confirmă că fostul ministrul a depus trei Kg de aur, un milion de lei, 100.000 de euro, garanţii mobiliare şi imobiliare.

Fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a plătit, marţi, o parte din cauţiunea în valoare de un milion de euro stabilită de către procurorii DNA cu lingouri de aur.

DNA a precizat, miercuri, că fostul ministru Sebastian Vlădescu este cercetat sub control judiciar după ce a depus, pentru a plăti cauţiunea de un milion de euro, trei kilograme de aur în valoare de 100.000 de euro, un milion de lei, 100.000 de euro, garanţii mobiliare şi imobiliare.

„Inculpatul Vlădescu Sebastian a respectat cele prevăzute în ordonanţa procurorilor anticorupţie, în sensul că a pus la dispoziţia procurorilor înscrisuri din care rezultă: consemnarea la o unitate bancară, la dispoziţia DNA, a sumelor de 1.000.000 de lei şi 100.000 de euro; constituirea unei garanţii reale mobiliare asupra unor lingouri de aur în cantitate totală de 3 kg (evaluate la 109.740,26 euro); constituirea unor garanţii reale imobiliare asupra unor bunuri imobile evaluate la 488.640 euro; constituirea unor garanţii reale mobiliare asupra unor sume de bani aflate în mai multe conturi bancare până la concurenţa valorii cauţiunii stabilite de procurori”, se arată într-un comunicat al reprezentanţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Totodată, procurorii DNA au mai precizat că Sebastian Vlădescu a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

DNA a anunţat, în luna aprilie, că fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce preşedintele Klaus Iohannis a avizat favorabil solicitarea Direcţiei. Procurorii au stabilit pentru acesta o cauţiune de un milion de euro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult