27th mai 2022
Home » Au jucat „fotbal” cu tomberoanele de gunoi, dar Poliția a văzut totul VIDEO

Au jucat „fotbal” cu tomberoanele de gunoi, dar Poliția a văzut totul VIDEO

de reporterpenet

O distracție stupidă le-a adus amenzi consistente unor tineri din Găști. Acetia au fost surpriși de camerele de supraveghere din oraș când loveau cu picioarele tomberoanele de gunoi și le lăsau în mijlocul străzii.

Primăria Găeşti a înfiinţat, recent, un dispecerat complex de supraveghere video în oraş şi, astfel, i-a surprins pe tinerii derbedei când loveau cu picioarele tomberoanele de gunoi, mutându-le în mijlocul străzii.

Tinerii se pare că au vrut să se distreze, însă distracţia a devenit foarte scumpă, fiindcă ei au fost identificaţi şi amendaţi de poliţia locală.
”Sunt zeci de camere amplasate în zonele cele mai sensibile. Este vorba de zona de blocuri, zonele cu intersecţii, parcuri, şcoli sau licee.
Deja eficienţa începe să apară. Au fost depistaţi foarte mulţi cetăţeni care sunt certaţi cu legea în sensul că aruncă gunoaie, nu respectă liniştea şi ordinea publică şi, de aseemenea, sunt de real ajutor şi pentru Poliţia oraşului Găeşti”, a precizat primarul oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe.
Cei doi tineri de 20 şi 21 de ani au fost amendaţi cu câte 500 de lei. Întregul sistem video din Găeşti a costat municipalitatea 200.000 de lei.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult