25th iulie 2024
Home » Avicola Tărtăşeşti Poultry va prelua din activele Avicola Tărtăşeşti

Avicola Tărtăşeşti Poultry va prelua din activele Avicola Tărtăşeşti

de reporterpenet

Autoritatea de Concurență și-a oferit acordul pentru ca Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL, companie nou înfiinţată de grupul Carmistin, să preia unele active ale Avicola Tărtăşeşti SA.

Potrivit reprezentanților Consiliului Concurenței, este vorba despre dreptul de folosinţă a capacităţilor de producţie de ouă de incubaţie, respectiv de pui de o zi, pentru o durată de trei ani.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

În prezent, compania Avicola Tărtăşeşti SA se află în procedură de reorganizare judiciară, iar Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL are ca obiect principal de activitate creşterea păsărilor.

Sursa: Forbes

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult