25th februarie 2021
Home » Bani de la județ pentru plata majorărilor salariilor profesorilor din Moreni!

Bani de la județ pentru plata majorărilor salariilor profesorilor din Moreni!

de reporterpenet

Primaria Moreni, constantin Dinu

Vești bune pentru municipiul Moreni care primește o suplimentară bugetară de 200.000 de lei.

Potrivit unui document semnat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, administrația județeană a aprobat repartizarea sumei de 200.000 de lei către Unitatea Administrativ Teritorială Moreni. Banii provin din sume defalcate pe Taxa pe Valoare Adăugată în vederea echilibrării bugetelor locale.

Prin urmare, aleșii locali din Moreni au fost convocați în ședință extraordinară pentru a aproba rectificarea bugetară, dar, în special, pentru a stabili către ce domenii vor fi atribuți banii.

Potrivit unui proiect de hotărâre întocmit de municipalitate, banii vor fi alocați unităților de învățământ. Un domeniu important va fi plata majorărilor salariile pentru angajații unităților școlare, se mai arată în documentul redactat de administrația publică locală.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult