12th august 2022
Home » Bărbat cu mai multe ordine de restricție, arestat. Drama trăită de o mamă cu doi copii VIDEO

Bărbat cu mai multe ordine de restricție, arestat. Drama trăită de o mamă cu doi copii VIDEO

de reporterpenet

O femeie în vârstă de 27 de ani trăiește un adevărat coșmar cu fostul bărbat, cu care are doi copii. Victima spune că este amenințată, înjurată și lovită de fostul iubit, care locuiește lângă ea. În zadar femeia sună la poliție. Oamenii legii i-au dat mai multe interdicții, dar băratul umblă liber.

Femeia în vârstă de 27 de ani, din Serdanu, jud. Dâmboviţa s-a despărţit de fostul bărbat, în urmă cu un an, după 11 ani de relaţie.
Are împreună cu el doi copii, în vârstă de 2, respectiv 9 ani, iar motivul despărţirii se pare că ar fi infidelitatile bărbatului.
Femeia spune că trăieşte un coşmar. Fostul soţ, care locuieşte chiar lângă, o ameninţă, înjură şi chiar loveşte. Dovadă stau imaginile filmate chiar de ea. Victima a obţinut acum un an a obţinut un ordin de protecţie împotriva băratului, dar l-a încălcat.
Ea a încercat să aplaneze conflictul, i-a lăsat şi copiii ca să nu mai aibă scandal cu el, dar în zadar. Ultima dată a intrat peste ei în curte şi i-a bătut atât pe ea cât şi pe tatăl ei.
„El m-a lăsat, nu eu, m-a lăsat cu doi copii. Am ales să plec. Am avut ordin de protecţie cu el, pentru că mă tot ameninţa, agresa, oriunde plecam mă simţeam urmărită de el. Nu s-a respectat niciun ordin de protecţie. A venit la poartă la mine cu cuţitul. Are dosar, are mai multe dosare şi nu se ia nicio măsură cu el”, spune Georgiana Constantin.

Femeia este ameninţată cu moartea. Agresorul spune că îi face felul aşa cum un militar şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu.
„Poliţia spune că îşi face treaba. Am înţeles, dar eu ce să fac? Să aştept să îmi dea în cap, să ajung ca fata de la coafor, cum mă ameninţă de doi ani de zile”, mai spune victima.
Tatăl femeii spune că nu s-a băgat între ei niciodată şi că ultima dată bărbatul a intrat peste ei şi l-a bătut şi pe el.
„Nu este prima oară. În doi ani jumate ne-a terorizat. La un moment dat a intrat peste ea în curte, i-a dat o palmă şi apoi a intrat şi fratele său peste noi în curte şi-a ne-a luat la pumni şi la picioare”, spune acesta.
Concubinul actual al femeii spune că îi e frică să mai plece la muncă, gândindu-se că agresorul poate intrat la ei în casă. Vecinii sunt speriaţi de ei de atâtea scandaluri.
„Face numai balamuc, maică. O bate, nu ştiu ce îi face. Mi-e milă de ea. Când vine beat numai aşa face”, spune o bătrânică.
Individul a fost arestat pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.
Ajuns in faţa procurorului de caz, însă, acesta a hotărât că nu se impune nicio măsură, aşa că impotriva bărbatului a fost emis doar un nou ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult