29th noiembrie 2021
Home » Bărbat găsit mort pe uliță, într-un sat din Dâmbovița. Camerele de supraveghere l-au surprins pe autor VIDEO

Bărbat găsit mort pe uliță, într-un sat din Dâmbovița. Camerele de supraveghere l-au surprins pe autor VIDEO

de reporterpenet

O crimă oribilă a avut loc în noaptea de luni spre marți, în localitatea Rățoaia, din județul Dâmbovița. Un bărbat de 66 de ani a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului.

Bărbatul a fost înjunghiat, iar făptaşul a fugit. Principalul suspect ar fi un tânăr de 20 de ani, care a fost reţinut de oamenii legii.
Momentul în care făptaşul fuge de la locul crimei a fost prins şi pe camerele de supraveghere din sat.
Bărbatul a fost găsit în jumătatea drumului de către un şofer care trecea pe acolo. Şoferul a fost şi cel care a sunat la 112. La scurt timp oamenii legii au sosit şi au constatat că este vorba de o crimă prin înjunghiere.
Bărbatul ucis locuia singur. Nu a fost căsătorit niciodată şi că nu avea nici copii. Nimeni nu vede vreun motiv că cineva să îl omoare mai ales că era un om liniştit, care nu a creat niciodată probleme.
În ultimele zile, vecinii spun că l-au auzit cum se certa cu un vecin mult mai tânăr, care a devenit şi principalul suspect.
   
„Poliţiştii au identificat cadavrul unui bărbat de 66 ani, care prezenta o plaga înjunghiată. A fost constituită echipa complexă de cercetare, care, în urma activităţilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au identificat un bărbat de 20 de ani, din comuna Bucşani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult