29th noiembrie 2021
Home » Bărbatul din Dâmboviţa, acuzat că abuza sexual minore „agăţate” pe Facebook, rămâne după gratii

Bărbatul din Dâmboviţa, acuzat că abuza sexual minore „agăţate” pe Facebook, rămâne după gratii

de reporterpenet

obsedat 2

Individul arestat preventiv săptămâna trecută la cererea procurorilor DIICOT Suceava, sub acuzaţia că a terorizat şi abuzat sexual mai multe minore pe care le-a abordat pe rețeaua de socializare Facebook, folosindu-se de o identitate furată (fotografiile unui tânăr necunoscut şi un nume fals), rămâne după gratii.

Ion Nae (41 de ani), din judeţul Dâmboviţa, a făcut contestaţie împotriva deciziei de arestare preventivă, cerând să fie lăsat în libertate. Constestaţia s-a judecat ieri, la Curtea de Apel Suceava, dar magistraţii l-au trimis pe Nae înapoi în arestul poliţiei judeţene.

Acuzaţiile aduse lui Ion Nae sunt de-a dreptul şocante: după ce a fabricat identitatea unui tânăr plin de bani, bărbatul a ajuns să terorizeze minore pe care le aborda pe rețeaua de socializare şi, prin şantaj şi manipulare, le determina să facă lucruri oribile.

„Folosind la început șantajul sentimental: , inculpatul a îndrumat şi determinat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani, să se fotografieze în ipostaze cu vădit caracter sexual, în care acestea să apară dezbrăcate, în poziții cu un comportament sexual explicit, şi să-i trimită ulterior fotografiile, pe care inculpatul le deținea şi stoca în vederea distribuirii sau expunerii. Ulterior, profitând de existența acestor imagini compromițătoare, inculpatul încerca să constrângă victimele să comită acte de natură sexuală asupra propriului corp sau asupra altor minori. În situaţia în care, la un moment dat, victimele nu răspundeau cererilor inculpatului, acestea erau şantajate cu faptul că fotografiile lor vor fi prelucrate cu ajutorul unui program informatic, pentru a obţine nişte fotografii compromiţătoare, care ulterior ar fi putut fi distribuite pe reţeaua Facebook sau prin afişare în comunitatea de unde proveneau acestea”, explicau anchetatorii într-un comunicat remis în ziua arestării preventive a lui Ion Nae.

obsedat

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult