7th martie 2021
Home » Bătrână de 74 de ani, dispărută de la domiciliu

Bătrână de 74 de ani, dispărută de la domiciliu

de reporterpenet

Untitled

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în vederea depistării unei femei, plecate voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni

La data de 08 martie 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Finta au fost sesizaţi cu privire la faptul că numita DOBRE GHEORGHIŢA, în vârstă de 75 de ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1, 65m înălţime, 75 de kilograme greutate; ochi căprui; păr tuns scurt;

Semne particulare : la ochiul stâng prezintă un neg deasupra pleoapei;

Îmbrăcăminte purtată la data plecării: fustă de culoare maro, în carouri verzi, un pulover roşu, basma simplă, de culoare maro, ciorapi de lână, încălţată cu o pereche de gumari.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la această femeie dispărută, să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult