15th aprilie 2021
Home » BEJ Dambovita a fost sesizat ca o stampila a fost pierduta la o sectie in Targoviste

BEJ Dambovita a fost sesizat ca o stampila a fost pierduta la o sectie in Targoviste

de reporterpenet

materiale-alegeri-prezidentiale

Biroul Electoral Judetean (BEJ) Dambovita a anuntat ca a primit o sesizare ca s-a pierdut o stampila de vot de la sectia nr. 41 din municipiul Targoviste, relateaza Agerpres.

„Stiu ca deja s-au deplasat la fata locului organe ale Politiei care efectueaza cercetari”, a precizat, in legatura cu acest aspect, loctiitorul BEJ Dambovita, Doina Stefan.

Si reprezentantii Partidului Social Democrat (PSD) au anuntat, intr-un comunicat de presa, disparitia stampilei.

„Aceasta fapta a fost sesizata de catre reprezentantii sectiei de votare. Partidul Social Democrat a formulat plangere catre Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita si Biroul Electoral Judetean. Solicitam ca, in baza competentelor atribuite de lege, sa fie luate de urgenta masurile necesare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorilor si pentru restabilirea ordinii de drept”, se arata in comunicatul PSD Dambovita.

BEJ Dambovita informeaza ca, in total, pana acum au fost depuse sase sesizari, toate din partea Aliantei PSD-UNPR-PC.

„Sunt sase sesizari depuse de Alianta PSD-UNPR-PC in legatura cu turismul electoral, mita electorala si un caz in care o persoana a fotografiat buletinul de vot. S-a decis in unanimitate de voturi in cadrul BEJ ca aceste plangeri sa fie inaintate IPJ spre corecta solutionare”, a mai spus loctiitorul BEJ Dambovita, Doina Stefan.

In opinia reprezentantilor BEJ Dambovita, la nivelul judetului nu au fost inregistrate nereguli majore.

„Alegerile decurg, din punctul nostru de vedere in bune conditii, potrivit dispozitiilor legale”, sustine loctiitorul BEJ Dambovita, Doina Stefan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult