12th august 2022
Home » Biciclist, gest revoltător. A zgâriat două mașini parcate regulamentar. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Biciclist, gest revoltător. A zgâriat două mașini parcate regulamentar. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

de reporterpenet

Nimeni nu își explică gestul unui biciclist din Dâmbovița. Bărbatul a zgâriat două mașini parcate regulamentar, fără să fi fost deranjat în vreun de proprietari.

Oamenii au făcut publice imaginile în care un biciclist vandalizează un autoturism în satul Călugăreni din comuna dâmboviţeană Cobia. Tot el se pare că a mai zgâriat încă o maşină într-un sat vecin,  Mănăstire.
În imagini, se poate vedea cum, neprovocat, opreşte în dreptul unui autoturism, pe care îl zgârie, după care se urcă pe bicicletă şi îşi continuă drumul.
Maşina era parcată în afara părţii carosabile, în faţa porţilor proprietarului şi nu se cunosc, deocamdată, motivele pentru care biciclistul a recurs la acest gest.
Doi proprietari au depus plângere la poliţie, urmând ca organele de cercetare penală sa stabilească identitatea celui care a vandalizat cele două maşini şi să ia măsurile prevăzute de lege.

Sursa: Mariana Ionescu / Facebook

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult