25th februarie 2021
Home » Bitcoin s-a devalorizat, după ce Elon Musk a spus că e prea scump. La ce nivel a ajuns

Bitcoin s-a devalorizat, după ce Elon Musk a spus că e prea scump. La ce nivel a ajuns

de reporterpenet

Bitcoin s-a devalorizat, după ce miliardarul Elon Musk, proprietarul Tesla, a afirmat weekendul trecut că preţurile criptomonedelor ”par ridicate”, transmite Reuters.

Bitcoin a scăzut luni cu peste 10%, la 51.993 de dolari pe unitate.
La un anumit moment, bitcoin a scăzut sub nivelul de 50.000 de dolari pe unitate, la un minim al zilei de 47.700 de dolari pe unitate, potrivit datelor oferite de Coin Metrics.
Nu este clar ce a provocat scăderea de luni a bitcoin, însă analiştii fac referire la declaraţiile lui Elon Musk de sâmbătă, când a afirmat că preţurile bitcoin şi ether par exagerate.
Bitcoin a avansat duminică la peste 58.000 de dolari pe unitate, dar tendinţa ascendentă s-a inversat între timp.
Fluctuaţiile de peste 10% ale preţului bitcoin nu sunt o raritate. În 2017, bitcoin a urcat la un moment dat la aproape 20.000 de dolari pe unitate, pentru ca în următorul an să piardă 80% din valoarea sa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult