12th august 2022
Home » Bruno Icobeţ: „Viața mea nu s-a schimbat prea mult”

Bruno Icobeţ: „Viața mea nu s-a schimbat prea mult”

de reporterpenet

4026-bruno icobet si cei trei caini romanii au talent

Înainte a ajunge pe scena de la „Românii au Talent” și de a impresiona o țară întreagă cu numărul sau de dresură canină, Bruno Icobeţ era un consultant IT din Târgoviște, pasionat de animale. Deși a câștigat marele premiu al concursului, acesta nu și-a schimbat viața prea mult și a rămas același om deschis, cu care orice dialog este o adevărată plăcere.

S-a întors la serviciul sau și locuiește în același apartament

La scurt timp după emisiunea de la PRO TV, s-a întors acasă și a revenit chiar și la serviciul sau. Spune că nu și-a dorit nici să își cumpere o casă nouă, nici să-și câștige independența financiară, ci a vrut doar ca Blue, Ozzie și J, cei trei câini ai săi să fie cunoscuți.

„Viața mea nu s-a schimbat prea mult. Nici nu mi-am pus problemă să îmi iau o casă, asta nu ar schimba nimic. Locuiesc într-un apartament și oricum, chiar dacă aș sta la casă, câinii nu ar avea cum să fie ținuți afară, ei nu sunt câini de curte, așa că ce rost are. Cât despre serviciu, fac ceea ce făceam și înainte de concurs. Am serviciul meu și îmi văd de ale mele mai departe. Eu nu sunt nici vedetă, nici nimic. Ei sunt vedetele. Mi-am dorit doar ca acest sport să fie cunoscut, nu să mă vadă lumea pe mine”, a mărturisit acesta, pentru Cancan.ro.

Nu vrea să-și mai ducă patrupezii la televizor

În plus, de ceva vreme, acesta a început să refuze și aparițiile TV, dar și câteva spectacole, din cauza faptului că terenul pentru reprezentații nu este cel potrivit pentru așa ceva. Câinii săi au avut parte de câteva incidente, așa că a fost obligat să ia astfel de măsuri.

„Noi ne antrenăm în fiecare zi în Parcul Mitropoliei și de ceva timp am ajuns să refuz orice spectacol care nu are loc pe gazon, din cauza câinilor. În plus, nu mai mergem nici pe la televiziuni pentru că nu ne-a fost bine. Un platou de televiziune nu este cadrul în care Blue, Ozzie și J să se desfășoare. Sunt prea multe ‘capcane’ acolo pentru ei și prefer să evit accidentele, cum s-a mai întâmplat. Sunt cabluri, lumini prea multe, gălăgie, stres, nu e bine pentru ei”, a dezvăluit Bruno Icobet celor de la Cancan.ro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult