15th iunie 2024
Home » Bursa mărţişorului. 50 de firme oferă locuri de muncă

Bursa mărţişorului. 50 de firme oferă locuri de muncă

de reporterpenet

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează, astăzi, Bursa Locurilor de Muncă, atât în municipiul Târgovişte, cât şi în municipiul Moreni. La Moreni, acțiunea de va desfășura începând cu ora 10, la Clubul Flacăra, în timp ce la Târgoviște, persoanele aflate în căutarea unui job sunt așteptate de la ora 11, la Clubul Studenților.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa au contactat până la acest moment aproape 700 de angajatori, atât locali, cât şi din judeţele limtrofe, însă doar 50 au răspuns pozitiv. Aceştia vor oferi 420 locuri de muncă din domeniul turismului, construcţiilor, comerţului, asigurărilor, confecţiilor textile şi transporturilor.

Participanţii interesaţi să lucreze în străinătate pot opta pentru unul dintre cele 250 de locuri vacante în ţări precum Marea Britanie, Germania, Slovacia, Republica Ceha, Suedia, Belgia, Franţa, Norvegia. Sunt căutaţi asistenţii medicali, medicii, inginerii, şoferii, strungarii şi electricienii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult