27th mai 2022
Home » Calvarul prin care au trecut doi adolescenți. Dornici de o aventură cu o fată, au ajuns să fie sechestrați, bătuți și umiliți

Calvarul prin care au trecut doi adolescenți. Dornici de o aventură cu o fată, au ajuns să fie sechestrați, bătuți și umiliți

de reporterpenet

Rețele sociale sociale s-au dovedit extrem de dăunătoare pentru doi tineri din Dâmbovița, care „au agățat” o adolescentă și și-au dat întâlnire. Nu au intuit însă că discuțiile le-au purtat cu iubitul fetei, care i-a așteptat pe cei doi cu mai mulți prieteni.

Cei doi tineri, în vârstă de 19 și 20 de ani, din localitatea Bărbulețu, și-au dat întâlnire cu fata în fața unui bloc din Târgoviște, în scopul întreținerii de raporturi sexuale, potrivit Poliției. La destinație i-au așteptat prietenii fetei, cinci la număr, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani.

Agresorii i-au luat pe cei doi tineri și i-au închis într-un apartament unde i-au bătut, i-au supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, sub amenințarea că vor divulga imaginile pe internet dacă nu primesc 20.000 de lei. Pe deasupra le-au luat și mașina.

„Ne-au luat, ne-au dat cu spray în ochi, bâte, picioare, pumni până sus. I-am întrebat cu cea am greșit, ce am făcut, dar nimic. Fata respectivă avea un iubit. Eu nu știam că vorbesc cu iubitul, dar iubitul ei a vorbit cu mine prin mesajele alea și el m-a chemat încoace. Chiar nu am înțeles motivul. O fi avut nevoie de bani, chiar nu am putut să înțeleg”, a povestit unul dintre tinerii sechestrați.

După ore întregi de chin, unul dintre băieți a reușit să iasă din apartament sub pretextul că va aduce banii de la sora sa, însă s-a dus direct la Poliție.

„M-a legat de mâini la spate, de picioare, m-au bătut, m-au amenințat cu cuțitul la gât. Ne-au făcut fel și fel de lucruri care sunt oribile”, a mai spus victima.

Curios este că nimeni dintre vecinii de scară nu a azit zgomote, deși faptele s-au petrecut între orele 3 și 8 dimineața.

Poliția a mers imediat la locația indicată și i-au prins pe agresori. Cei cinci sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe.

Ar putea sa te intereseze

1 comentariu

Cei cinci târgovișteni, acuzați de sechestrarea a doi tineri, arestați pentru 30 de zile 17/01/2022 - 14:14

[…] noua escrocherie de care Europa… Tragedie fără margini, la Voinești. Un fost inginer… Calvarul prin care au trecut doi adolescenți. Dornici… Impact violent între o mașină – școală de… Ministerul Apărării caută […]

Raspunde

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult