30th iunie 2022
Home » Când va fi inaugurat Muzeul Veteranilor, de la Mănăstirea Dealu

Când va fi inaugurat Muzeul Veteranilor, de la Mănăstirea Dealu

de reporterpenet

Veteranii s-au ținut de cuvânt și și-au făcut propriul muzeu. Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a pus bazele unui nou proiect dedicat celor pe care îi reprezintă, dar și acelora care se vor declara interesați de acesta.

Sâmbătă, 24 iulie, va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, judetul Dâmbovița.

„Evenimentul va fi unul pe măsură așteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici. Ziua va fi marcată de un spectacol aviatic cu elicoptere și parașutiști, precum și de un activant și interactiv concurs de airsoft pentru copii. Suntem convinși ca vă vom cuceri cu frumusețea locului, de aceea, vă așteptăm, de la mic la mare, să vă bucurați și să petreceți o zi deosebită alături de noi.”, a precizat Marius Apostol, președintele AMVVD.

La Muzeul Veteranilor veți putea viziona arme, uniforme, tehnică militară, fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operații.

Răspunzători de desfășurarea evenimentului sunt și cei care ne-au devenit parteneri în acest proiect: Primăria localității Aninoasa, Ghost Regiment, Iron Sky Team, Forțele pentru Operații Speciale, cărora le mulțumim, pe această cale.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult