16th aprilie 2021
Home » Cântăreaţa Ruby debutează pe marile ecrane cu o animaţie

Cântăreaţa Ruby debutează pe marile ecrane cu o animaţie

de reporterpenet

Cântăreaţa Ruby debutează pe marile ecrane cu o animaţie: „Am avut foarte multe emoţii şi mi-a fost destul de greu“

Cântăreaţa Ruby face un pas important în cariera artistică şi debutează pe marile ecrane în interpretarea personajului principal feminin din animaţia 3D ,,Un lup printre oi“, unde îi va împrumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.

După ce a cucerit topurile muzicale cu cea mai recentă piesă, „Tata“, Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, debutează şi în cinematografie, odată cu lansarea de pe 22 aprilie a animaţiei „Un lup între oi“.
„Am avut foarte multe emoţii şi mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. (…) Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca şi Ruby, cea care se urcă pe scenă, se distrează şi este super încrezătoare. Între mine personal, Claudia, aşa cum mă văd eu zi de zi, nu observ foarte multe asemănări, eu fiind de obicei mai retrasă“, a declarat Ruby pentru Adevărul.
Absolut întâmplător, actriţa care îi dă glas personajului Bianca în versiunea în limba engleză a animaţiei „Sheep and Wolves“ este Ruby Rose, care pe lângă nume are şi un look similar cu cel îmbrăţişat de artista româncă.
Cu o personalitate puternică, Bianca este o lupoaică vanitoasă, curajoasă şi capabilă, mereu pregătită să intervină atunci când situaţia i-o cere. Cu toate că este îndrăgostită de Grey, cel care îi frânge inima prin imaturitatea sa, Bianca este o luptătoare mereu în căutarea dreptăţii. Acţiunea animaţiei 3D „Un lup printre oi“ se desfăşoară pe un tărâm îndepărtat, pe o pajişte liniştită, unde o turmă de oi duce un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.
Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult