26th octombrie 2021
Home » Care este diferenţa dintre îngheţată şi gelato. Ce conţin cele două deserturi, care e mai sănătos

Care este diferenţa dintre îngheţată şi gelato. Ce conţin cele două deserturi, care e mai sănătos

de reporterpenet

Îngheţata este desertul preferat al tuturor în zilele caniculare, iar „ispita“ vine în numeroase forme şi arome. Îngheţata artizanală este unul dintre produsele de top, însă mulţi o confundă cu gelato. Între cele două există, însă, diferenţe remarcabile.

Gelato nu este doar un alt nume simandicos pentru îngheţată, chiar dacă mulţi cred că cele două produse sunt unul şi acelaşi. Văzute într-o vitrină frigorifică, este destul de dificil să le deosebeşti.

Însă, de la ingrediente la textură şi gust, diferenţele între cele două sunt mari. Iar dacă un desert îngheţat e plăcerea ta vinovată vara, află şi care dintre ele este mai sănătos.

Află aici care sunt principalele ingrediente din îngheţată şi din gelato, cum diferă tehnica de preparare şi care desert e mai sănătos.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult