13th mai 2021
Home » Carlos MOEDAS, comisarul european pentru cercetare, ştiinţă şi inovare, vizitează România

Carlos MOEDAS, comisarul european pentru cercetare, ştiinţă şi inovare, vizitează România

de reporterpenet

Imagini pentru Carlos MOEDAS

Comisarul european pentru cercetare, ştiinţă şi inovare, dl Carlos MOEDAS, va efectua o vizită oficială în România în data de 11 octombrie 2016.

Dl Moedas se va întâlni cu dl. Dacian CIOLOȘ, prim-ministrul României, cu dl. Mircea DUMITRU, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, cu dl. Mihai Robert DIMA, președintele Autorității Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare și cu dl. Ionel Valentin VLAD, președintele Academiei Române, precum şi cu membrii comisiilor parlamentare pentru afaceri europene, educație, învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

De asemenea, înaltul oficial european va vizita proiectul Infrastructura Luminii Extreme – Fizica Nucleara (ELI-NP), împreună cu profesorul Nicolae ZAMFIR, directorul proiectului, și cu profesorul Adrian CURAJ, Înalt Reprezentant al prim-ministrului pentru dezvoltarea ecosistemului bazat pe ştiinţă, inovare şi antreprenoriat asociat infrastructurii paneuropene ELI-NP.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult