Pompierii au sosit la faţa locului, însă şoferiţa a reuşit să iasă din maşină cu ajutorul celor care se aflau în zonă. Femeia a fost transportată la spital cu o ambulanţă care se afla in apropiere.
Accidentul rutier a avut loc pe DN 72 A, Târgovişte – Câmpulung, in dreptul localităţii Gheboieni. Martorii spun că femeia, in vârstă de 44 de ani, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autovehicul, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.
„A făcut o depăşire  şi s-a răsturnat. Avea viteză mare. Dacă nu avea viteză nu se întâmpla aşa ceva. Am scos-o noi din maşină, era conştientă, ştia ce s-a întâmplat”, ne-a spus un alt şofer.
Din accident a rezultat rănirea şoferiţei de 44 de ani care a fost transportată la spitalul judeţean de urgenţă din Târgovişte şi din cate se pare nu ar fi foarte grav.
Pompierii au găsit victima extrasă din autoturism şi doar au asigurat zona.  Poliţiştii şi criminaliştii sosiţi la faţa locului continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.