29th noiembrie 2021
Home » Câte școli din Dâmbovița încep cursurile față în față săptămâna viitoare

Câte școli din Dâmbovița încep cursurile față în față săptămâna viitoare

de reporterpenet

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a actualizat lista privind funcționarea unităților de învățământ începând cu data de 15 noiembrie.

Astfel, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV- 2, cu modificările și completările ulterioare, în scenariul 1, care înseamnă prezență fizică, vor funcționa 439 (59.484 preșcolari/elevi – 89,36%), iar în scenariul 2, în sistem online, vor funcționa 64 (6.860 preșcolari/elevi – 10,32%).

De asemenea, sunt 9 clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate (216 elevi – 0,32%). La acest moment sunt confirmați 9 preșcolari/elevi cu Covid, iar în rândul personalului didactic nu se înregistrează nico infecție.

„Decizia consiliului de administrație al unității de învățământ se ia prin raportare la fiecare zi de vineri, conform situației privind personalul vaccinat, publicate și actualizate săptămânal pe site-ul inspectoratului școlar, la secțiunea Rata de vaccinare – http://www.isj-db.ro/rata-de-vaccinare. Situația actualizată zilnic a grupelor/claselor/unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ: http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant”, se precizează într-un comunicat al ISJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult