15th iunie 2024
Home » Caz REVOLTĂTOR în Dâmboviţa: Patru copii, bătuţi de tată, înfometaţi şi nespălaţi

Caz REVOLTĂTOR în Dâmboviţa: Patru copii, bătuţi de tată, înfometaţi şi nespălaţi

de reporterpenet
FOTO cronica-gaestiului.ro

FOTO cronica-gaestiului.ro

Poliția și Direcția pentru Protecția Copilului Dâmbovița au demarat anchete după ce s-a stabilit că un tată este îşi ţine cei patru copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, fără mâncare şi nespălaţi. Trei dintre copii au fost daţi de urgenţă în grija statului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Dâmboviţa, Dumitru Andrei, angajaţii Direcţiei au fost sesizaţi printr-un apel făcut la Telefonul Copilului că patru copii din comuna Petreşti, sat Ioneşti, sunt abuzaţi şi neglijaţi de tatăl lor. În urma evaluării, s-a luat decizia ca trei copii, cu vârste între 6 şi 10 ani, să fie plasaţi în sistem de urgenţă.

FOTO cronica-gaestiului.ro

FOTO cronica-gaestiului.ro

”Cel de-al patrulea copil, în vârstă de 12 ani, a rămas în grija tatălui. Este urmărit însă de autoritatea locală”, a spus purtătorul de cuvânt al DGASPC Dâmboviţa.

Cei trei copii urmează să fie şi consiliaţi psihologic. Mama a plecat în urmă cu ceva timp, iar copilaşii au rămas în grija tatălui, care este căzut în patima băuturii. Toţi locuiesc într-o singură cameră, în mizerie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea, a precizat că IPJ Dâmboviţa s-a autosesizat, iar poliţiştii fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult