25th iulie 2024
Home » Ce a făcut ruleta online atât de populară?

Ce a făcut ruleta online atât de populară?

de reporterpenet

Ruleta este unul dintre cele mai jucate jocuri de noroc atât în cazinourile reale cât și în cele de pe internet.

La ora actuală, nu există cazino care să nu aibă acest joc. Și lucrurile au fost la fel încă de la început, de când s-au inventat cazinourile. Ruleta a fost, practic, cap de afiș dintotdeauna și se preconizează că va rezista și în vâltoarea gamblingului online mult timp de aici înainte.

Potrivit unor date despre istoria jocurilor de noroc, ruleta a fost populară cu mult înainte de secolul al XVII-lea când se presupune că a fost inventată de matematicianul francez Pascal. Mai exact, dovezile arheologice arată că multe civilizații antice jucau jocuri destul de asemănătoare cu ruleta.

De exemplu, unii cred că ruleta actuală se bazează pe un vechi joc de masă chinezesc care presupunea aranjarea a 37 de figurine de animale într-un pătrat magic cu numere care însumează 666. Jocul a fost descoperit de călugării dominicani care au fost profund implicați în toate aspectele vieții din China. Ei au fost cei care, mai târziu, au adus acel joc în Europa, cu mici modificări.

În timpul Imperiului Roman, comandanții își lăsau soldații să se distreze cât mai mult posibil, inclusiv prin participarea la jocuri de noroc. Multe dintre aceste jocuri implicau învârtirea unui scut sau a unei roți de car, un stil de joc destul de aproape de modul în care se joacă ruleta astăzi.

Și soldații greci aveau un joc asemănător cu cel al romanilor.

Iată că ruleta, sub o formă sau alta, a cucerit oamenii încă din cele mai vechi timpuri. În prezent, este jucată masiv în cazinourile online de peste tot din lume. Dacă până acum nu ai jucat deloc ruletă, poți încerca variantele puse la dispoziție de Mr Bit Casino.

Ușor de înțeles

Ruleta a fost și este atât de populară din mai multe motive. Unul dintre acestea face referire la faptul că este un joc ușor de înțeles.

Ruleta are un regulament simplu. Chiar și un începător poate juca cu încredere după câteva minute de vizionare a modului în care se desfășoară acțiunea. Variantele demonstrative pe care le au majoritatea site-urilor de gambling sunt foarte utile pentru cei care vor să învețe regulile jocului de ruletă.

Ruleta nu are reguli stricte și rigide. Jocul vine cu 36 de spații numerotate pe masa de joc și împărțite în două culori – roșu și negru. Jucătorul trebuie să pună pariuri pe numărul pe care consideră că va ateriza bila atunci când roata este învârtită de către dealer. Înainte de a face pariurile, trebuie cumpărate chips-uri, acestea fiind plasate apoi pe numerele de pe masă pe care vrea jucătorul să parieze.

Dacă presupunerea jucătorului este corectă, câștigă pariul, iar dacă este greșită pierde.

Convenabilă

Un alt motiv pentru care ruleta online este apreciată atât de mult este confortul.

Desfășurându-se online, poate fi jucată de oriunde, la orice oră. Tot ce are nevoie jucătorul este un dispozitiv și conexiune la internet. Nici măcar nu trebuie să fii acasă pentru a juca ruletă. Poți să fii în vacanță pe plajă sau în pauza de masă de la lucru într-o cafenea și să te relaxezi câteva minute jucând ruletă de pe smartphone.

Datorită tehnologiei avansate, nu mai este nevoie să mergi într-un cazino terestru pentru a te bucura de jocul de ruletă.

În plus, există multe varietăți de jocuri de ruletă online, ceea ce oferă jucătorilor mai multă libertate de a explora acest joc.

Joci împotriva casei

Majoritatea jocurilor de cazinou implică jocul împotriva altor jucători. De exemplu, nu poți juca poker singur. E nevoie de alte persoane pentru a putea juca.

Când vine vorba de ruletă însă, lucrurile stau diferit deoarece vei juca împotriva casei. Faptul că nu vei juca împotriva prietenilor tăi pentru a câștiga crește aspectul social al ruletei.

Strategiile

Jocul de ruletă nu este niciodată plictisitor și datorită strategiilor pe care le poți aplica. Acestea te ajută să îți crești șansele de câștig la masa de ruletă.

Printre cele mai populare strategii la jocul de ruletă se numără Strategia Martingale, Strategia D’Alembert, Strategia Fibonacci etc.

Tehnica de joc Martingale este cea mai populară, dar și cea mai riscantă deoarece presupune să crești pariul după fiecare pierdere și când în cele din urmă câștigi îți recuperezi pierderea.

Strategiile de joc sunt recomandate în special jucătorilor care stăpânesc bine jocul, așa că dacă ești abia la început, ai grijă ce tehnici pui în aplicare pentru a nu pierde sume mari de bani.

Suspans și emoție

Ruleta are un anumit nivel de entuziasm și suspans care îl menține pe jucător interesat de joc. Atunci când vezi că dealerul lansează mingea și aceasta începe să se învârtă, emoțiile sunt la cote destul de mari până când aterizează pe un anumit spațiu.

În cazul unui câștig, jucătorul este cuprins de euforie și își dorește să joace mai mult pentru a câștiga mai mult. Atenție mare la acest miraj al jocului. Nu trebuie să te lași dus de val și să cheltuiești mai mult decât îți poți permite.

Concluzie

Ruleta este un joc extrem de distractiv de jucat. Jocul este destul de atrăgător și ușor de învățat, indiferent dacă îl joci de acasă sau într-un cazino real, aglomerat.

Fără îndoială, ruleta este un joc dinamic și care te încarcă cu energie. Dacă nu l-ai jucat până acum, ar trebui să îl încerci.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult