26th octombrie 2021
Home » Ce cred bărbaţii despre femeile cu părul blond, roşcat, şaten, brunet

Ce cred bărbaţii despre femeile cu părul blond, roşcat, şaten, brunet

de reporterpenet

Te-ai întrebat vreodată de ce blondele sunt preferate de anumiţi bărbaţi sau de ce roşcatele sunt adesea privite ca nişte comori greu de descoperit? Un studiu în acest sens a pus laolaltă părerile şi preferinţele reprezentanţilor sexului tare în materie de culoarea părului, iar rezultatele sunt chiar interesante.

Ştiai că cei mai mulţi bărbaţi consideră că femeile cu părul brunet şi ochi albaştri sunt demne de atenţia lor? Majoritatea s-a pus de acord când vine vorba despre culoarea părului şi tipul de personalitate pe care îl au femeile.

Să nu te mire dacă unii vor reţine mai repede nuanţa podoabei capilare, decât culoarea ochilor sau chiar numele tău. Însă nu toţi bărbaţii sunt atraşi de blonde, contrar a ceea ce am fi crezut.

Citeşte aici ce gândesc bărbaţii despre femei, în funcţie de culoarea podoabei capilare a acestora.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult