13th mai 2021
Home » Cecilia Ionescu, schimbată de la conducerea Spitalului Pucioasa de primar

Cecilia Ionescu, schimbată de la conducerea Spitalului Pucioasa de primar

de reporterpenet
doctor Cecilia Ionescu

doctor Cecilia Ionescu

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a decis să schimbe conducerea Spitalului Orășenesc Pucioasa, după expirarea mandatului medicului Cecilia Ionescu.

„Ieri, 18.04 a expirat Contractul de management al doamnei doctor Cecilia Ionescu şi unde am decis că, începând de astăzi, să avem o nouă conducere, formată din dna jurist Ancuţa Adriana, manager interimar şi dl. doctor Cioroba Daniel, director medical interimar. Le mulţumesc pentru faptul că au acceptat această provocare şi sunt sigur că, împreună, vom produce acea emulaţie ce va readuce Spitaulul orăşenesc Pucioasa în atenţia medicilor de care avem atât de mare nevoie”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Ana Constantin Pucioasa

Edilul nu a pecizat care sunt motivele pentru care a decis să nu îi ai prelungească mandatul medicului Cecilia Ionescu, însă, a subliniat că printre prioritățile sale se află și reabilitarea Spitalului.

„În condiţiile în care Primăria Pucioasa are ca prioritate sprijinirea Spitalului, având pregătit un proiect european pe AXA 3 – reabilitare termică, un altul pe AXA 8 – centrul primiri urgenţe şi ambulatoriu, un proiect depus la MDRAP pentru o dotare la ultimele standarde a tuturor secţiilor ale acestui Spital, pregătind construcţia unui bloc prin ANL doar pentru cadrele medicale, sunt încrezător în şansele noastre de a avea un Spital aşa cum noi toţi ni-l dorim şi ni-l imaginăm”, a mai spus Ana.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult